Jagt på krondyr

Afholdelse af jagterne på krondyr

Jagterne foregår som såkaldte enkeltmandsjagter, hvor der max må deltage to jægere.
Der udloddes t0 pladser til riffeljagt på kronkalv per jagtdag. Altså i alt 10 pladser. Man skal melde ind, hvilke dage man ønsker at deltage.
Skydes de to kalve på kvoten, inden man er kommet på jagt, refunderes pengene. Jagten starter således, når alle skytter er på post ved solopgang, og den slutter når den enkelte jæger ikke gider mere.
Der trækkes lod om de to standpladser. Pladserne er afmærkede og kan ikke flyttes af hensyn til sikkerhed. Kort kan snarligst findes på hjemmesiden.

Sæsonen 2020/21

Jagtfonden udlodder jagt på krondyrkalv i Plovmandshøj for foreningens medlemmer. Der udloddes fem dage nemlig lørdage: d. 7/11, 14/11,  28/11 og 5/12. Samt søndag 1/11.

Frist for tilmelding er den 1/10/20. Lodtrækningen om pladserne finder sted den 2/10. Betaling snarest herefter og senest den 8/10. Prisen bliver 350 kr. per dag, og prisen per kalv er 1000 kr.

OBS.

Som noget nyt SKAL du indbetale de 350 kr. ved tilmelding til jagten på krondyrkalv, ellers kommer du ikke i betragtning til lodtrækningen.

For betaling find kontonummer her. Husk at notere navn og dato!

Al henvendelse skal ske til Preben Simonsen 2347 4648
Mail: prebenh.simonsen@gmail.com